Top 10 zakelijke brievenbus cadeautjes onder de 5 euro

Hoe gaat het nu bij jouw organisatie? Alles is anders en dit vergt veel van je werknemers. Ze werken thuis of in een vitaal beroep waar ze alle zeilen bij moeten zetten. Klanten zie je alleen nog maar online en even gezellig bijkletsen bij het koffieapparaat behoort tot de verleden tijd.

Iedereen werkt op een andere manier en juist nu is het belangrijk dat je medewerkers en relaties meer dan ooit betrokken zijn bij jouw organisatie.

Blijf in contact met een bedankt cadeau

Uit het oog is niet uit het hart. Je vindt het belangrijk om je interesse te tonen en je mensen betrokken te houden. Maar hoe doe je dat?

Dat kan door het sturen van een bedankt cadeau. Al met een klein budget kun je je personeel een origineel bedankje sturen.

Het hoeft echt niet groots te zijn want het gaat om het gebaar waarmee je de inzet van je werknemers en relaties waardeert.

Brievenbuspakje; stuur je medewerkers een leuk cadeau

De keuze voor een brievenbus cadeau is hiervoor perfect.

Als verzender betaal je minder verzendkosten dan bij een gewoon pakket. Leuk! Zo hou je de verzendkosten laag en hou je meer budget over voor je bedankjes.

Top 10 Brievenbuspakketjes

Maar wat geef je aan je personeel en zullen ze het wel leuk vinden? Hieronder vind je onze meest gekozen cadeautjes. Cadeautjes die stuk voor stuk origineel en uniek zijn. Echte blijmakers waar je je personeel enorm mee verrast. En het leuke is; alle cadeautjes hebben een prijs onder de 5 euro.

1. Jute zakje met anemoon bloembolletjes - €2.95

Op het superwoman kaartje staat het mooie compliment “Jij bent een topper, bedankt voor je inzet!”. Een mooie manier om jouw topper te bedanken en je waardering te tonen. Voor de heren is er de superman versie.

Prijs 2,95 (excl. btw) Bekijk hier

2. Geef en Beleef kletskaarten - €4.10

Geef een goed gesprek cadeau!

Op de kaarten staan interessante weetjes, vragen die luchtig zijn en zorgen voor een schaterlach maar ook vragen die zorgen voor mooie gesprekken.

Een erg leuk bedank cadeau waardoor je elkaar nóg beter leert kennen en waarbij de mobiele telefoon even links blijft liggen..

Bekijk hier

3. Candle bag inclusief heerlijke fairtrade thee - €2.99

Wil je jouw werknemers of relaties verrassen met een hip fairtrade cadeau? Met dit sfeervolle cadeautje maak je iedereen blij.

Op de kaart van de candle bag zit staat de tekst: Jij bent een topper, bedankt voor je inzet. Een mooi compliment om te krijgen maar zeker ook om te geven.

In de candle bag zit als extra cadeautje 5 verschillende smaken thee. De thee is fairtrade en biologisch. Voor een heerlijk ontspannen momentje!

Prijs 2.99 (excl. btw) Bekijk hier

4. Tuintje om op te hangen voor prachtige bloemen - €3.15

Zelf je eigen bloemen planten, dit kan gemakkelijk en snel met dit kant en klare kweek hangtuintje. Het mini tuintje is gemakkelijk op te hangen aan het oogje aan de achterkant. 

Het stevige kweekzakje is handgemaakt van ge-upcyclede theezakken uit de theepluk van India, dus ook nog goed voor het milieu. Zo kan jij je relaties verrassen met dit originele cadeautje om zelf bloemen mee te kweken.

Prijs 3.15  (excl. btw) Bekijk hier

5. Koffiekannetje met wenskaart en fairtrade koffie - €2.60

Jij bent goud waard! Wat een mooi compliment om weg te geven en te ontvangen. In deze bijzondere wenskaart met opdruk “Jij bent goud waard” gaat een slim koffiekannetje schuil. Het kannetje is goed voor ongeveer 4 kopjes fairtrade koffie.

Prijs 2.60 (excl. btw) Bekijk hier

6. Doosje geluk met klavertje vier bloembolletjes €3.68

Hoe leuk is het om dit mooie doosje met geluksklavers cadeau te doen? Op het vrolijke doosje staat de boodschap “Wat een geluk hebben wij met jou”. Zo geef je een goed gevoel en een mooie blijk van waardering aan de mensen waar jij zo blij mee bent.

Prijs 3.68 (excl. btw) Bekijk hier

7. Mini pepermuntjes in blikje Kanjer €1.83

Stel je toch eens voor dat dit leuke cadeautje in je brievenbus valt. Dan voel je je gezien, gewaardeerd en verheugd. En dat is precies de bedoeling van dit verrassende cadeautje!

Het mooie compliment “Wij zijn blij met een kanjer zoals jij” is een waardering voor de kanjers die zich voor jou inzetten. Deze suikervrije pepermuntjes zijn heerlijk van smaak en gemaakt van zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Prijs 1.832  (excl. btw) Bekijk hier

8. Kweektuintje eetbare bloemen smulreep - €2.04

Verras je relaties met deze originele smulreep die je zelf mag laten groeien. Het hippe doosje bevat geen chocola maar een mini kweektuintje voor het zelf kweken van eetbare bloemen.

Plant de zaadjes in de aarde van het bijgeleverde grondtablet. Geef het elke dag een beetje liefde en en aandacht. Even geduld en kijk! Daar zijn ze al; je eigen gekweekte eetbare bloemen!

prijs 2.04 (excl. btw) Bekijk hier

9. Fairtrade chocola in cadeaudoosje - €2.99

Dit superleuke wensdoosje is speciaal bedoeld om iemand mee te bedanken die veel voor jou betekent. Op het doosje staat de mooie boodschap “Alsjeblieft een dankjewel”.

De fairtrade reep van pure en witte chocolade is gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Er is een eerlijke prijs voor de cacao betaald en dat smaakt wel zo lekker!

Prijs 2.99 (excl. btw) Bekijk hier

10. Wenskaart topper met zonnebloemzaadjes - €2.09

Het is altijd leuk om per post een wenskaart te ontvangen. Zeker als er ook nog een heel mooi compliment en een zakje zonnebloemzaad voor prachtige bloemen in zit!

Wist je dat een zonnebloem staat voor positieve gevoelens zoals vrolijkheid, geluk, levenslust en bewondering? Daarom is de zonnebloem ook zo’n enorm geschikt bedankt cadeautje voor alle toppers die zich voor jou inzetten.

Prijs 2.09 (excl. btw) Bekijk hier

Wat mogen we er voor jou opzetten?

Onze kracht is het leveren van een relatiegeschenk dat helemaal aangepast is aan jouw bedrijf of organisatie.

Ook ontzorgen wij je volledig door jouw pakketjes aan huis te laten bezorgen bij je medewerkers of relaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie per mail petra@purelabels.nl of telefonisch 06-27252470. We helpen je graag!

WIE GA JIJ VERASSEN? BESTEL NU!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Purelabels en blijf op de hoogte!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: