Inspiratie Duurzame Kerstpakketten, met liefde samengesteld

Duurzame kerstpakketten

Met de duurzame kerstpakketten van PureLabels leg je je werknemers en zakelijke relaties echt even in de watten. Dat hebben ze ook verdiend! Zoek jij inspiratie voor de kerstpakketten 2020? PureLabels heeft diverse superleuke kerstpakketten. Lees verder voor de leukste kerstpakketten ideeën.

Door de Coronacrisis vragen we veel van onze werknemers en zakenrelaties, terwijl de onderlinge banden niet persoonlijk kunnen worden aangesterkt. Met een duurzaam kerstpakket laat je zien dat je de medewerkers of zakenrelatie waardeert. Dat is belangrijk in deze tijd.

Kies daarom dit jaar een kerstpakket die bij jouw bedrijfsvisie past en tegelijkertijd je medewerkers en relaties even lekker verwent.

Mijn 8 favoriete duurzame kerstpakketten

Inspiratie nodig voor je kerstpakketten? Dit zijn mijn 8 favoriete duurzame kerstpakketten.

Bekijk al onze duurzame kerstpakketten of lees hieronder verder voor meer inspiratie duurzame kerstpakketten.

Maak direct je keuze of vraag ons naar de mogelijkheden om de inhoud helemaal te personaliseren en aan te passen aan je wensen. Daar helpen we je graag bij.

Fairtrade kerstpakket

Fairtrade kerstpakket met Fairtrade Original-producten

1. Fairtrade kerstpakket

Ons fairtrade kerstpakket zit vol met heerlijke producten van het merk Fairtrade Original in een prachtige mand en met een wenskaars. Een traditioneel kerstpakket, maar dan helemaal fairtrade.

Bekijk hier wat er allemaal in dit fairtrade kerstpakket zit

Biologisch kerstpakket

Biologisch kerstpakket met rugzak

2. Biologisch kerstpakket

Dit biologisch kerstpakket zit vol met heerlijke biologische producten om tijdens de feestdagen van te genieten. Biologisch, dus zonder bestrijdingsmiddelen, groeihormonen en andere ongewenste stoffen. En ook duurzaam, dus verantwoord geproduceerd.

Dit kerstpakket wordt geleverd in een hele handige waterafstotende tas. Deze tas kun je meenemen op vakantie, als sporttas gebruiken, maar ook meenemen naar je werk.

Kijk hier wat er nog meer in dit biologisch kerstpakket zit

Eco kerstpakket

Eco kerstpakket in bamboe box

3. Eco kerstpakket

Het eco-kerstpakket vind ik persoonlijk het mooiste kerstpakket. Elk product uit dit kerstpakket ziet er prachtig uit. Dit is een mooi, stijlvol en ecologisch kerstpakket met originele cadeautjes gemaakt van onder andere bamboe. De cadeautjes kun je meenemen en gebruiken op je werkplek. En de bamboe box kun je omtoveren tot een stijlvolle fruitschaal.

Ontdek wat er in dit eco-kerstpakket zit

Zero waste kerstpakket

Zero waste kerstpakket

4. Zero waste kerstpakket

Ook dit vind ik een prachtig kerstpakket. Dit is onze zero waste kerstpakket met allerlei verzorgingsproducten gemaakt van voornamelijk bamboe. Dit is een heel ander type kerstpakket. Elk item uit dit zero waste kerstpakket is voor iedereen bruikbaar, maar ook herbruikbaar en recyclebaar.

Hiermee laat je zien dat jij dit als bedrijf belangrijk vindt.

Wat zit er nog meer in dit zero waste kerstpakket?

Luxe kerstpakket

Luxe kerstpakket, volledig te personaliseren

5. Luxe kerstpakket

Dit is een fantastisch, luxe kerstpakket vol met cadeautjes in een feestelijke verpakking. Hier wordt iedereen blij en nieuwsgierig van. Je kunt zelf je logo en persoonlijke boodschap op de cadeautjes laten zetten en sommige cadeautjes nog meer personaliseren.

In dit pakket zitten heerlijke verzorgingsproducten, lekkere bonbons, nootjes, kaasje en andere lekkere hapjes perfect voor de feestdagen, en alles in een prachtige design fruitschaal. Mijn favoriete item in dit luxe kerstpakket is de traditionele sneeuwbol.

Met dit luxe kerstpakket geef jij een gezellig, sfeervol kerstpakket cadeau.

Bekijk wat er nog meer in dit luxe kerstpakket zit

Fairtrade koffie kerstpakket

Fairtrade koffie kerstpakket

6. Koffie kerstpakket / Thee kerstpakket

Heerlijke Italiaanse koffie of biologische, fairtrade thee. Deze kerstpakketten komen met twee koffie- of theeglazen en nog meer lekkernijen. Mmmm, dat is lekker genieten tijdens de feestdagen.

Bekijk hier de prijs en inhoud van ons Koffie kerstpakket en ons Thee kerstpakket

Kerstpakket Winter Wonderland

Kerstpakket Winter Wonderland

7. Kerstpakket Winter Wonderland

Lekker thuis opkrullen onder een warme deken en de andere luxe, warme producten uit dit winter kerstpakket. Alles uit dit pakket is duurzaam, biologisch en/of fairtrade.

Bekijk de inhoud van het Winter Kerstpakket

kerstpakket gadgets

Kerstpakket met duurzame gadgets

8. Duurzame kerstpakketten met gadgets

Dit jaar kun je ook kiezen uit een kerstpakket met duurzame gadgets. Dat is een keer wat anders dan een kerstpakket met voedselproducten. Dit is een uniek kerstpakket met verschillende leuke en bruikbare duurzame gadgets.

Dat past dus 100% binnen de duurzaamheidsrichtlijnen van je bedrijf of organisatie.

Dit kerstpakket bevat allerlei duurzame gadgets die bij iedereen passen. Je kunt dit pakket personaliseren met je eigen logo en de inhoud zelf aanpassen.

Bekijk de mogelijkheden van dit kerstpakket met gadgets

Gepersonaliseerde kerstpakketten

Maak je kerstpakket persoonlijk.

Onze kracht is dat je de het kerstpakket helemaal kan aanpassen aan jouw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld met een begeleidend kaartje en kerstboodschap.

Je kunt ook zelf het kerstpakket samenstellen naar jouw ideeën en wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Je mag ook altijd even bellen naar 06-27252470 of contact opnemen per e-mail naar petra@purelabels.nl.

Bekijk hier al onze duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten laten bezorgen

We leven nu in een rare tijd. Om de Coronamaatregelen nog beter op te volgen, past het om dit jaar de kerstpakketten te laten bezorgen bij de medewerkers en zakenrelaties thuis. Dat is bij PureLabels geen enkel probleem. We kunnen de kerstpakketten individueel verzenden. We nemen dit volledig van je over.

Wat vind jij dit jaar belangrijk in het kerstpakket?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Purelabels en blijf op de hoogte!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: