De leukste zomergeschenken voor personeel en relaties, 10 tips

Ben je op zoek naar leuke zomergeschenken om je personeel en relaties mee te verrassen? Een leuk cadeau voor medewerkers draagt direct bij aan de sfeer en cultuur binnen het bedrijf. Rond de kerst verwacht je personeel een kerstpakket, maar hoe leuk is het om ze juist nu te verrassen met een zomerpakket. 

De zomer is een periode waar veel mensen naar uitkijken. Mooi weer, vakantie en gezellige barbecue avonden. Jij kunt ze nu een extra goed gevoel geven door je personeel te verrassen met een zomerpakket. Dat is een extra waardering voor je medewerkers, en een leuke verrassing na de moeilijke coronatijd. Een opkikker die zeker gewaardeerd wordt.    

Onze zomergeschenken voor personeel zijn leuke zomerse producten die handig zijn voor op vakantie of die een gezellige barbecue nog leuker maken. Uiteraard zijn ook al onze zomerpakketten, geschenken met een verhaal. In deze blog geven we je 10 leuke tips voor leuke zomergeschenken, voor personeel en relaties.

Zomergeschenken personeel

Zomergeschenken voor personeel zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zo groots uitpakken als je zelf wilt. Voor ons is niets te gek. Dus overleg gerust als je speciale wensen hebt. 

Wil je een leuk bedankt cadeau, een kleine attentie? Kies dan een brievenbus cadeau. Een uniek, duurzaam geschenk waar je personeel ook echt iets aan heeft.

Klik op mij!

Leuke zomergeschenken personeel in de brievenbus

Klik op mij!

Tip 1:

Met het bijzondere oesterkaars zomerpakket geef je een mooi en sfeervol lifestyle natuurproduct.

Klik op mij!

Tip 2:

Spelletjes zorgen voor gezelligheid en ontspanning. Ontspannen personeel is altijd goed, dus geef ze een spel als brievenbus cadeau. Een favoriet van velen is ‘De slimste mens’. Daarom hebben we hier een leuk pakket van gemaakt: Het zomerpakket de slimste mens, inclusief een lekkere knabbel. 

Klik op mij!

Tip 3:

Geef ontspanning cadeau. De zomer is bij uitstek de tijd om te relaxen. Even een weekendje weg is een onverwachte verrassing. Maak het je personeel makkelijk en geef een zomerpakket met een luxe Janzen travelset. 

Klik op mij!

Tip 4:

Lekker sportief bezig zijn is altijd goed. Breng je personeel in beweging met dit sportieve zomerpakket

Klik op mij!

Tip 5:

Geef je graag iets nuttigs? Deze vrolijke brievenbus verpakking laat je personeel zeker stralen. De hamam doek geeft direct het gevoel van zon, zee en strand, maar ook in de sauna is deze heerlijk zachte doek ideaal. Een geweldig zomerpakket in een brievenbuspakje voor je personeel en relaties.

Zomergeschenken personeel, een geschenk met een verhaal

Zoals je misschien al van ons gewend bent, heeft ieder geschenk in onze webshop een verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie.

Maar jij hebt waarschijnlijk ook een verhaal. Iets belangrijks te vertellen aan je personeel of relaties. Dit kan een simpel ‘bedankt’ zijn, maar het effect van zo’n klein woord is enorm. Voeg daarom een kaart toe aan je zomerpakket, om het cadeau nog persoonlijker te maken. We voorzien de kaart met plezier van jouw persoonlijke boodschap en logo. 

We nemen je alle zorg uit handen en bezorgen huis aan huis, indien gewenst. Jij weet het beste waar je jouw personeel een plezier mee doet. Daarom ben je vrij om de samenstelling van het zomergeschenk naar eigen wens aan te passen. We denken graag met je mee, het is ons niet snel te gek!

De leukste zomerpakketten voor personeel en relaties

Een schitterende, strakblauwe lucht, een gezellig zonnetje en een aangename temperatuur. Iedereen krijgt spontaan zin om naar buiten te gaan en dingen te ondernemen. Daarom hebben we de leukste zomerpakketten samengesteld voor je personeel en relaties, waarin uiteraard de belangrijkste (strand)producten niet worden vergeten. Een verkoelend drankje, koeltas en leuke opblaasproducten, maar natuurlijk ook lekkere hapjes en een goede fles wijn, waarmee een zwoele zomeravond helemaal perfect wordt. 

Je personeel krijgt meteen zin om eropuit te trekken met deze leuke zomerpakketten. Gezellig naar het strand met een tas gevuld met heerlijke lekkernijen. Volledig ontspannen, terwijl de kinderen zich vermaken met de strandbal of frisbee. Konden die zomers maar eeuwig duren…

Zomerpakketten personeel

Klik op mij!

Tip 6:

Yoga is helemaal hip. Het maakt energiek, ontspannen, sterk en vrolijk. Zet je personeel in het zonnetje met het zomerpakket ‘zonnegroet’!

Klik op mij!

Tip 7:

Een dagje naar het strand mag natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Stuur je personeel op pad met een heerlijk zomerpakket, ideaal voor op het strand.

Klik op mij!

Tip 8:

Wil je graag een sfeervol cadeau geven? Dan is dit zomerpakket ideaal voor een zomerse avond. Een heerlijke frisse Spaanse wijn met een lekker hapje en een sfeervolle kaars. Beter kan de avond niet meer worden, toch?

Klik op mij!

Tip 9:

Wil je ook tijdens een hittegolf je personeel koel houden? Dan is dit zomerpakket met echte Chilly Bottle, het perfecte geschenk voor jouw medewerkers. Compleet met lekkere hapjes, een feest om te geven én om te krijgen!

Klik op mij!

Tip 10:

Het ultieme zomerpakket voor een dagje weg! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een fijne wandeling of een dagje strand. Lekkere hapjes voor onderweg en de drankjes blijven heerlijk koel in de koeltas. 

Met welk zomerpakket verras je jouw personeel?

Weet je al met wel zomerpakket je jouw personeel gaat verrassen? Hierboven hebben we de leukste 10 zomergeschenken uitgelicht, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Bekijk ons complete aanbod zomerpakketten https://shop.purelabels.nl/kies-je-interesse/brievenbus-cadeaus/zomerpakketten-en-zomergeschenken of stel zelf het perfecte zomerpakket voor jouw personeel samen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op https://shop.purelabels.nl/contact , wij helpen je graag het leukste zomerpakket voor je personeel samen te stellen. 

Start de vakantie van jouw toppers goed met een te gek zomerpakket!