Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën

Geef een mooi Dag van de Vrijwilliger cadeau! Op de Internationale Dag van de Vrijwilliger bedanken we de vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wil jij jouw vrijwilligers bedanken? Dit is de kans om de vrijwilligers in jouw organisatie persoonlijk te bedanken en in het zonnetje te zetten. 

Jij bent goud waard!

Dit jaar is een feest of uitstapje helaas niet mogelijk. Geef hen daarom een klein cadeautje en laat daarmee je waardering zien.

PureLabels heeft divers duurzame Dag van de Vrijwilliger cadeaus, al vanaf € 2,61. Deze zijn volledig te personaliseren met jou logo en boodschap en kunnen individueel per post worden verzonden. Lees hieronder verder voor onze Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën.

Dag van de vrijwilliger cadeau

Cadeauset Koffie & Tony

​Vrijwilligers bedanken

Op 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Op deze dag willen we de duizenden vrijwilligers in Nederland in het zonnetje zetten. Dit zijn vrijwilligers van verenigingen, mantelzorgers, buurthuizen, sportverenigingen en bij andere goede doelen en organisaties.

Op de Dag van de Vrijwilliger worden er door gemeenten en organisaties allerlei activiteiten georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, zoals feestjes, uitstapjes en huldigingen. Dit jaar zal dit een beetje anders zijn, maar we mogen onze vrijwilligers niet vergeten!

Met een klein cadeautje zet je de vrijwilligers toch in het zonnetje

De Dag van de Vrijwilligers is een initiatief van de Verenigde Naties. Deze International Volunteer Day wordt in de rest van de wereld gevierd op 5 december, maar in Nederland op 7 december.

​Hoe waardeer je vrijwilligers?

Dit jaar is een persoonlijk bedankje aan de vrijwilligers wat lastiger, in verband met de strikte Coronarichtlijnen. Toch wil je deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. De vrijwilligers verdienen het!

Je kunt je waardering ook anders laten zien en de vrijwilligers in jouw organisatie op een passende manier bedanken. Dit kan door de bedankjes naar huis te laten verzenden. Bijvoorbeeld met een symbolisch cadeaucadeaupakket of bloemetje. En natuurlijk met een mooie kaart met fantastische boodschap.

Daarmee tover je een glimlach op het gezicht van de vrijwilliger

Daar ga je voor!

Dag van de vrijwilliger cadeau

Doosje geluk met klavertje vier-bloembollen

​Dag van de Vrijwilliger cadeau tips

Hoe kun je de vrijwilligers toch bedanken voor hun fantastische inzet? PureLabels geeft je hieronder graag onze favoriete Dag van de Vrijwilliger cadeau tips.

PureLabels specialiseert zich in duurzame en verantwoorde cadeaus en relatiegeschenken.

Je kunt onderstaande cadeautjes voor vrijwilligers zelf aanpassen en personaliserenVraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 1. Cadeautas ‘Jij bent goud waard gemaakt van gerecycled katoen. Ook te personaliseren met je eigen logo. Vul de tas met andere cadeautjes en bedankjes – €2,99.
 2. Gift in a bag met hartvormig zeepje, ‘Wij zijn blij met een kanjer zoals jij’. Ook te personaliseren met eigen logo en boodschap – €4,87.
 3. Candle bag met heerlijke fairtrade thee. De zak is ook te gebruiken als theelichtje. Wat wil jij op de zak laten zetten? – €2,99.
 4. Fairtrade chocolade in een cadeaudoosje met je eigen wens. Wat mogen we er voor jou opzetten? – €2,99.
 5. Wenskaartje ‘Trots op jou’ met koffiekannetje of theekannetje. Zet je eigen bedankje erop – €2,60
 6. Cadeauset Koffie & Tony, met een koffiekannetje en een fairtrade Tony Chocolonely chocoladereep. De kaart kun je zelf personaliseren – €5,95
 7. Doosje geluk ‘Wat een geluk hebben we met jou’, met klavertje vier-bloembollen. Wat een mooi compliment! – €3,68
 8. Vrolijk jute zakje met bloembollen en bedankt-kaartje – vanaf €2,61
 9. Boeketje droogbloemen in flesje en houten houder. Wat mogen we er voor jou opzetten? – €17,50
 10. Kweektuintje van prachtige bloemen, in een zakje van gerecyclede theezakjes met kaartje – €4,50
 11. Hangtuintje om zelf kruiden te kweken, van peterselie, munt, basilicum, bieslook of dille. Zelf samen te stellen en met persoonlijk kaartje. € 4,50
 12. Flesje met snoep ‘Topper’, met persoonlijke boodschap – €4,13
 13. Oesterkaars in luxe geschenkverpakking, origineel en puur natuur – € 9,95
 14. Beschermengeltje Return to Sender, een prachtig symbolisch cadeau – € 8,22
 15. Cadeaupakket met wenskaars en zakje complimenten, een prachtig cadeau. Steun hiermee Stichting Zo die Zijn – € 18,93
Return to Sender

Beschermengeltje Return to Sender

vrijwilliger cadeau

Kweektuintje voor prachtige bloemen

cadeau bloembollen

Vrolijk jute zakje met bloembollen

Kijk hier voor meer Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën

Zelf te personaliseren – De Dag van de Vrijwilliger cadeaus bij PureLabels kun je zelf personaliseren met jouw logo en boodschap.

Cadeau op laten sturen – Wij nemen graag alles uit handen en kunnen de Dag van de Vrijwilliger cadeaus ook individueel opsturen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Je mag ook altijd even bellen naar 06-27252470 of contact opnemen per e-mail naar petra@purelabels.nl.

Zoek je ook duurzame kerstpakketten voor je vrijwilligers, medewerkers en/of zakenrelatie? Lees dan zeker onze tips voor duurzame kerstpakketten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Purelabels en blijf op de hoogte!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: